Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ

Η PD constructions ιδρύεται το 2006 από τον Δημήτρη Πανανάκη και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των  κατασκευών και ανακαινίσεων με μεγάλη επιτυχία.
Παράλληλα αναπτύσσοντας επιπλέον δραστηριότητες,δίνοντάς της έτσι την δυνατότητα να αντεπεξέλθει εξ`ολοκλήρου σε κατασκευή ιδιωτικού,επαγγελματικού ή εκθεσιακού χώρο.

Η υλοποίηση κάθε έργου για την PD constructions είναι μοναδική υπόθεση,με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη σε συνδυασμό με την εμπειρία,την υψηλή αισθητική και τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Η διεκπεραίωση των έργων γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της PD constructions καθώς και τους άρτια καταρτισμένους εξωτερικούς συνεργάτες της,οι οποίοι επιβλέπονται καθ`όλη  την διάρκεια του έργου από υπεύθυνο εργοδηγό.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών αλλά και την σωστή οργάνωση και προγραμματισμό αυτών.

Τέλος μοναδικός στόχος της PD constructions είναι να παραδίδει άρτια την κατασκευή ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

  Η αξιοπιστία ως προς τις κατασκευές και ο σεβασμός προς τον πελάτη, οδηγούν την επιχείρησή μας. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επιχειρήσεις  και άτομα που μοιράζονται τη δέσμευσή μας για αξιοπιστία και εργαζόμαστε για να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς και με τις κοινότητες στις οποίες δουλεύουμε.

 • ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  Η εμπειρία των στελεχών μας στη διαχείριση των κατασκευών και οι γνώσεις τους σε όλο τον κύκλο ζωής μίας κατασκευής, εξασφαλίζουν το σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό του εκάστοτε έργου, με αποτέλεσμα την απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, ο οποίος έχει προσυμφωνηθεί με τον πελάτη και επιπρόσθετα εντός του προϋπολογισμού.

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Ένας ακόμα λόγος για να εμπιστευθείτε την κατασκευή του έργου σας στην PD Constructions είναι η προσκόλληση μας στη χρήση υψηλής ποιότητας οικοδομικών υλικών και πρώτων υλών. Ως εκ τούτου η ποιότητα κατασκευής των έργων που παραδίδουμε, διατηρείται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Στην PD Constructions αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αυτό φαίνεται στη μακριά λίστα των ικανοποιημένων πελατών μας. Το πάθος μας για μοναδικές κατασκευές αντικατοπτρίζεται στον καινοτόμο σχεδιασμό (design), που χαρακτηρίζει τα έργα μας, ο οποίος είναι πάντα πλήρως εναρμονισμένος με το όραμα και τις προσωπικές επιθυμίες του πελάτη.

 • ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ

  Το έμπειρο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της εταιρείας μας, ελέγχει αποτελεσματικά και επιβλέπει, κάθε πτυχή των εργασιών της κατασκευής σας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η τήρηση του χρονοδιαγράμματος, η μείωση των τεχνικών κινδύνων, η ελαχιστοποίηση σφαλμάτων και η αποφυγή αποκλίσεων από τον αρχικό προϋπολογισμό.

 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Η εταιρεία μας, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στην κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του κατασκευαστικού σας έργου οποιασδήποτε κλίμακας, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα.