Κατασκευες - Ανακαινισεις:

Οι ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων,είτε αφορούν κατοικία
είτε επαγγελματικό χώρο,χωρίζονται σε δύο τομείς,
στην ολική και στη μερική ανακαίνιση.

Η ολική ανακαίνιση περιλαμβάνει εργασίες οι οποίες πραγματοποιούνται και αφορούν
το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού χώρου αν όχι όλο.

Κάποιες από τις εργασίες που θα αντιμετωπίσετε κατά την ολική ανακαίνιση είναι τα γκρεμίσματα τοιχοποιίας και δημιουργία νέων είτε χτίζοντας εκ νέου είτε με τοποθέτηση γυψοσανίδων,αποξηλώσεις δαπέδων και τοποθέτηση νέων(ξύλινο,βιομηχανικό,τσιμεντοειδές εποξικό κλπ),δημιουργία νέων παροχών ηλεκτρολογικών και υδραυλικών,ελαιοχρωματισμοί,είναι εργασίες που θα πραγματοποιήσετε αποφασίζοντας να ανακαινίσετε το χώρο σας.

Αντίστοιχα στην μερική ανακαίνιση συνήθως μιλάμε για διαμόρφωση ενός μεμονωμένου χώρου ή εργασίες επιλεκτικά στο σύνολο του χώρου.Μπορεί αυτό να σημαίνει μια ανακαίνιση μπάνιου,αλλαγή κουζίνας ή άλλης επίπλωσης,ελαιοχρωματισμός στο σύνολο ή κάποιου συγκεκριμένου χώρου και γενικότερα  εργασίες μικρότερης έκτασης.

Αποφασίζοντας να προχωρήσετε σε ανακαίνιση μερική ή ολική,η διαδικασία που ακολουθείτε είναι απλή και συγκεκριμένη.

Αρχικά ελέγχεται ο χώρος που θέλετε να ανακαινίσετε και κατόπιν συζητήσεως μαζί μας καταλήγουμε στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν.Η επιλογή των εργασιών είναι πάντα δική σας,στη δική μας όμως υποχρέωση είναι να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε κατασκευαστική τεχνική λεπτρομέρεια που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Έχοντας καταλήξει στις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν,υπολογίζουμε το κόστος του έργου με βάση των σχεδίων,τις τεχνικές που θα εφαρμοστούν και τα υλικά που φροντίζουμε πάντα να είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Η έναρξη και η λήξη των εργασιών πραγματοποιείται μέσα σε χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί και συμφωνηθεί με τον πελάτη.

Καθ`όλη την διάρκεια του έργου υπάρχει επίβλεψη από έμπειρο εργοδηγό της PD constructions.
Με την διεκπεραίωση του έργου ελέγχονται οι εργασίες και πραγματοποιείται η τελική παράδοση.


Ξυλουργικες εργασιες:

Οι ξυλουργικές εργασίες για την PD constructions είναι τομέας που εξελίχθηκε ταυτόχρονα με τις κατασκευές – ανακαινίσεις.

Αναλαμβάνουμε εργασίες που σχετίζονται με το ξύλο για κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως κατασκευές επίπλων ντουλάπας,επίπλων κουζίνας,επίπλων μπάνιων συρταριέρες ειδικής κατασκευής,τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων,κατασκευή φραχτών και πέργκολας,deck,ερμάρια για επαγγελματική χρήση,reception,γραφεία, bar,βιτρίνες καταστημάτων κλπ.

Επίπλωση

Το έμπειρο προσωπικό κατασκευάζει έπιπλα στις ανάγκες του πελάτη αξιοποιώντας στο μέγιστο τον χώρο του.Τα υλικά,οι αποχρώσεις και η άρτια κατασκευή τους εγγυώνται μοναδικά αποτελέσματα για το χώρο των πελατών.

Ξυλεία εξωτερικής χρήσης

Η ξυλεία που χρησιμοποιείται  για τις κατασκευές εξωτερικής χρήσης είναι Α ποιότητας την οποία κατά την τοποθέτηση την προστατεύουμε με βερνίκι εμποτισμού ώστε να παραταθεί ο χρόνο ζωής του ξύλου μειώνοντας έτσι τις φυσικές φθορές του χρόνου.

Πατώματα –  Σκάλες

Η επιλογή του πατώματος ή της σκάλας που θα επιλεχθεί εξαρτάται από την χρήση του χώρου.

Τα προλουστραρισμένα ημιμασίφ ξύλινα πατώματα είναι ιδανικά για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Διατίθονται σε φυσικές αποχρώσεις δρυς,οξιά,σφένδαμο,καρυδιά κλπ.Η τοποθέτηση τους μπορεί να είναι πλωτή πάνω σε ειδικό υπόστρωμα ή κολλητή ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα laminate πατώματα είναι ιδανικά για χώρους καταστημάτων,γραφείων,εκθέσεων,χώρους  διασκέδασης αλλά και κατοικίες.Είναι ανθεκτικά στη χάραξη,τριβή κλπ.Διατίθονται σε ποικιλία χρωμάτων και τοποθετούνται πάνω σε λεία επιφάνεια.  

Τα μασίφ ξύλινα δάπεδα είναι υψηλής ποιότητας από φυσικό ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις δρυς,οξιά, καρυδιά.Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής με την απαιτούμενη συντήρηση,ιδανικά για χώρους με υψηλές απαιτήσεις αισθητικής .Τοποθετούνται καρφωτά ή κολλητά πάνω σε καδρόνια ή σε κόντρα πλακέ θαλάσσης και για την τελική τους επιφάνεια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε satine,mat ή γυαλιστερά βερνίκια διάφανα ή σε κάποια απόχρωση.  

Ειδικες Κατασκευες:

Αναφερόμαστε σε κάθε κατασκευή ξύλινη ή μη που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη και δεν μπορεί να βρει στο εμπόριο.Τέτοιου είδους κατασκευές μπορούν να εφαρμοστούν σε εκθεσιακά περίπτερα που στόχος του πελάτη – εκθέτη είναι προσελκύσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη.Σαφώς και δεν περιορίζεται η ειδική κατασκευή μόνο στα εκθεσιακά περίπτερα.
Μια ιδιαίτερη reception για την υποδοχή της εταιρείας σας ή ακόμα και κάποιο έπιπλο ιδιαίτερο που θέλετε να ξεχωρίζει στο χώρο σας,το έχετε φανταστεί και δεν μπορείτε να το βρείτε στο εμπόριο είμαστε σε θέση να σας το κατασκευάσουμε καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σας για το ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Εκθεσιακα Περιπτερα:

Η PD constructions αναλαμβάνει την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων για κάθε είδους επιχείρηση. Γνωρίζουμε πως ο στόχος των εκθεσιακών περιπτέρων είναι η προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρει κάθε επιχείρηση έτσι αυτόματα για εμάς σκοπός είναι να αναδείξουμε όσο δυνατόν καλύτερα τους στόχους σας.

Τα εκθεσιακά περίπτερα είναι από τις εφαρμογές που απαιτείται απόλυτος συγχρονισμός  των εργασιών και ταχύτητα αφού ο χρόνος που  για την διεκπεραίωση είναι αυστηρά περιορισμένος.Η PD constructions αναλαμβάνει την ολική κατασκευή ενός περιπτέρου μικρού ή μεγάλου μεγέθους,τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ποικίλα και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις των εκθετών αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό.Η επιτυχία στην κατασκευή των εκθεσιακών περιπτέρων  έγκειται από συνέπεια,ταχύτητα, άρτια κατασκευή αλλά και από την δυνατότητα που έχουμε να δίνουμε οικονομικές λύσεις  στους ενδιαφερόμενους.

Αναζητηση